• + 86-755-82545350

768V Panyimpenan énergi 200AH

Pondok Description:

Type batré: litium ion batré Module Kamampuh: 200AH

Tegangan dipeunteun: 768V Jumlah Jumlah: 1500KW

Dipeunteun Kaluaran daya: 75KW Max-ngecas Ayeuna: 100A


  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1. Leuwih lila Daur Kahirupan: Nawarkeun nepi ka 20 kali panjang kahirupan siklus na lima kali panjang ngambang / hirup kalender ti batré asam kalungguhan, nulungan mun ngaleutikan ongkos ngagantian jeung ngurangan total biaya kapamilikan. 
    2. Beurat torek: Ngeunaan 40% tina beurat batré asam kalungguhan comparable. A "serelek di" ngagantian pikeun accu asam kalungguhan. 
    3. Power Tinggi: delivers kakuatan dua kali tina batré asam kalungguhan, sanajan laju ngurangan tinggi, bari ngajaga kapasitas energi luhur. 
    4. lega Suhu Range: -20 ℃ ~ 60 ℃.
    5. punjul Kasalametan: Litium Beusi fosfat Kimia eleminates résiko ledakan atanapi durukan alatan dampak tinggi overcharging atawa situasi circuit pondok. 

     produk Ieu Jenis pakakas panyimpen énérgi dimekarkeun utamana keur pamaké kalayan kedah maranéhna pikeun lila-waktos catu daya uninterruptible, contona, kulawarga, villas, hotél badag, toko, shools, rumah sakit, sarta sagala rupa lembaga panalungtikan. alat-alat nu bisa nyetél waktos gudang kakuatan sarta waktu kaluaran dumasar kana sumber kakuatan béda, sarta ogé bisa nyetél nilai daya kaluarannana na waktos interruptible tina kerja. alat-alat nu bisa otomatis Ngecas accu gudang maké lebak-waktos whit listrik urban a béaya rendah, sarta bisa disetel ka status panjang-waktu catu daya interruptible.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!