• + 86-755-82545350

Bank Uninterruptible Power Supply CPTH-2010S

Pondok Description:

Modél produk: CPTH-2010S Kaluaran daya: 0,8

Dipeunteun tegangan: 380Vac tegangan akurasi: + 1%

Kaluaran Frékuénsi: 46-54Hz Max-ngecas Ayeuna: 4.0A ± 10%


  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1. Online ganda-konversi

    2. téhnologi DSP jaminan reliabiliti tinggi

    3. Leres galvanic design isolasi trafo

    4. manajemén batré calakan mun manjangkeun lifecycle batré

    5. angka batré adjustable

    6. Tampa dual-mains input

    7. operasi Sajajar kalawan nepi ka 4 unit (Pilihan)

    8. Ragam tina pilihan komunikasi sadia

    9. Reverse operasi runtuyan fase jeung euweuh operasi nétral

    10. ventilasi Pranata mangsa ningkatkeun operasi awét dina kaayaan lingkungan kasar


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!