• + 86-755-82545350

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Shenzhen SuTung Anyar Energy Co., Ltd. nyaéta nyimpen energi anyar, kaasup gudang somah énergi, komunikasi base station nyimpen energi sarta awan komputasi bank nyimpen energi UPS, pak batré wahana énergi anyar jeung motor listrik sapedah listrik pak batré rarancang jeung pak produsén. Ogé LED cahaya pinter lampu urban surya jalan na wengi cahaya urban, produk lingkungan lampu, panalungtikan sarta pamekaran, desain, manufaktur, jualan, layanan na leyuran produk salaku salah sahiji usaha tinggi-tech terpadu, pausahaan didaptarkeun ibukota 100 juta RMB, eta mangrupakeun perusahaan kaluar liwat-milik Beijing Su Tung Investment nyekel parusahaan. Pausahaan ieu komitmen nyieun kontribusi beredar ka kreasi Cina geulis jeung kota pinter ngaliwatan gudang énérgi batré litium, accu kakuatan tanaga anyar, LED cahaya pinter jeung produk lingkungan lampu.

Tim parusahaan

Bapak Deng Wenyun mangrupakeun pangajar husus tina Guanghua Manajemén College of Peking University. Anjeunna ayeuna Pupuhu Déwan Direksi Cina Su Tung Investment Grup Co., Ltd., Présidén husus tina Jiangxi kampung halaman Association, Jendral Majelis Pupuhu sarta Eksekutif Pupuhu Hongkong Jiangxi Society (Association), Hong Kong Jiangxi Kamar Présidén Dagang Panitia wangunna, Eksekutif Wawakil Présidén Beijing Jiangxi perusahaan KADIN, Wawakil Présidén Eksekutif ti Shenzhen Jiangxi KADIN, Présidén Beijing Pingxiang perusahaan KADIN, Wakil Présidén Peking Universitas Guanghua Automobile Association, Wakil Présidén Peking Universitas Real estate Association, Diréktur Jiangxi Association silaturahim Overseas, Jiangxi Propinsi Hongkong na Macao CPPCC anggota na posisi séjén.

Cina Su Tung Investment Grup nyaéta parusahaan Grup Hongkong-milik ageung didaptarkeun di Hong Kong. Deng Wenyun teh ketua dewan direksi. Bisnis nu Grup urang geus disebarkeun di Hong Kong jeung tempat sejen duanana di Cina jeung mancanagara. Investasi domestik utama dikawasa ku Beijing Su Tung Investment Co., Ltd., Shenzhen Su Tung Anyar Energy Co., Ltd., Dongguan Sutung Anyar Energy Co., Ltd., Hebei Chengde Pertambangan Company, jeung Hebei kauntungan Leutik Min Company Pertambangan . Invested luar negeri, Beijing Su Tung Financial nyekel Grup Co., Ltd., Beijing Su Tung jaminan Hongkong Grup Co., Ltd., Beijing Su Tung Hongkong Keuangan Co., Ltd., Beijing Su Tung Hongkong Futures Co., Ltd ., Beijing Su Tung Hongkong asuransi brokerage Co., Ltd., sarta milu di Hong Kong parusahaan didaptarkeun luhung Summit International Grup Limited , Cina  E-diajar  Grup LTD., nyaéta platform finansial badag skala ngadegkeun ku usaha swasta Cina di Hong Kong.



WhatsApp Online Chat!