• + 86-755-82545350
  • Factory2
  • Factory5
  • Télékomunikasi Base Station7

TENTANG KAMI

Shenzhen SuTung Anyar Energy Co., Ltd. nyaéta nyimpen energi anyar, kaasup gudang somah énergi, komunikasi base station nyimpen energi sarta awan komputasi bank nyimpen energi UPS, pak batré wahana énergi anyar jeung motor listrik sapedah listrik pak batré rarancang jeung pak produsén. Ogé LED cahaya pinter lampu urban surya jalan na wengi cahaya urban, produk lingkungan lampu, panalungtikan sarta pamekaran, desain, manufaktur, jualan, layanan na leyuran produk salaku salah sahiji usaha tinggi-tech terpadu, pausahaan didaptarkeun ibukota 100 juta RMB, eta mangrupakeun perusahaan kaluar liwat-milik Beijing Su Tung Investment nyekel parusahaan.

newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
Panalungtikan Pikeun Pricelist
WhatsApp Online Chat!