• + 86-755-82545350

Bank Uninterruptible Power Supply CPTH-2010S

Short Description:

Model Product: CPTH-2010S Output Power: 0.8

Dirating voltase: 380Vac voltase Akurasi: + 1%

Output Frequency: 46-54Hz Max-daya Saiki: 4.0A ± 10%


  • Sumber Kabisan: 1000 Potongan / per Month
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1. Online pindho konversi

    2. teknologi DSP njamin dhuwur linuwih

    3. Leres galvanic desain hubungan trafo

    4. Manajemen baterei Intelligent kanggo ndawakake wektu dhaur baterei

    5. nomer baterei Luwes

    6. Nampa dual-utomo input

    7. operasi Podo karo nganti 4 Unit (Pilihan)

    8. Macem-macem pilihan komunikasi kasedhiya

    9. Reverse operasi urutan fasa ora operasi Neutral

    10. ventilasi Independent nambah operasi awet ing lingkungan atos


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!