• + 86-755-82545350

Babagan awake dhewe

Gambar Company

Shenzhen SuTung New Energy Co., Ltd. punika energi panyimpenan anyar, kalebu panyimpenan kluwarga energi, komunikasi basa stasiun panyimpenan energi lan méga komputerisasi bank energi panyimpenan UPS, baterei kendaraan energi anyar lan motor listrik Bicycle elektrik baterei desain lan Pack Produsèn. Uga LED lampu pinter lampu kutha solar werna lan wengi cahya kutha, produk lingkungan cahya, riset lan pangembangan, desain, Manufaktur, dodolan, layanan lan solusi produk minangka salah siji saka Enterprises dhuwur-tech terpadu, perusahaan kedhaftar ibukutha 100 yuta RMB, iku perusahaan sasampurnané-diduweni saka Beijing Su Tung Investment nyekeli perusahaan. Perusahaan setya lan nindakake mènèhi kontribusi luar biasa kanggo penciptaan China ayu lan kutha pinter liwat energi panyimpenan baterei lithium, batre daya energi anyar, LED lampu pinter lan produk lingkungan cahya.

Team Company

Mr. Deng Wenyun punika tutor khusus saka Guanghua Management College of Peking University. Iku saiki Ketua Dewan Direksi China Su Tung Investment Group Co., Ltd., Presiden Kehormatan Jiangxi Papan lair Association, Umum Majelis Ketua lan Executive Ketua Hong Kong Jiangxi Masyarakat (Association), Hong Kong Jiangxi Chamber of Commerce Presiden Komite Founding, Executive Wakil Presiden Beijing Jiangxi Enterprise Chamber of Commerce, Wakil Presiden Eksekutif Shenzhen Jiangxi Chamber of Commerce, Presiden Beijing Pingxiang Enterprise Chamber of Commerce, Wakil Presiden Peking University Guanghua Automobile Association, Wakil Presiden Peking University Real Estate Association, Direktur Jiangxi Association Friendship Overseas, Jiangxi Province Hong Kong lan Makau CPPCC anggota lan posisi liyane.

China Su Tung Investment Group yaiku perusahaan klompok Hong Kong-diduweni gedhe kedhaftar ing Hong Kong. Deng Wenyun punika ketua direksi. Bisnis menika disebarake ing Hong Kong lan panggonan liyane loro ing China lan luar negeri. Investasi domestik utama dikendhalèkaké déning Beijing Su Tung Investment Co., Ltd., Shenzhen Su Tung New Energy Co., Ltd., Dongguan Sutung New Energy Co., Ltd., Hebei Chengde Mining Company, lan Hebei MediaWiki Cilik Min Mining . Nandur modhal jaban rangkah, Beijing Su Tung Financial Holding Group Co., Ltd., Beijing Su Tung Pasar Hong Kong Group Co., Ltd., Beijing Su Tung Hong Kong Finance Co., Ltd., Beijing Su Tung Hong Kong FUTURES Co., Ltd ., Beijing Su Tung Hong Kong Insurance Brokerage Co., Ltd., lan Agencies ing Hong Kong perusahaan kadhaptar Paling apik Summit International Group Limited , China  e-learning  Group LTD., punika platform financial gedhe-ukuran diadegaké dening Enterprises pribadi Cina ing Hong Kong.



Tampilan Online Chat!