• + 86-755-82545350
  • Factory2
  • Factory5
  • Telekomunikasi Base Station7

BABAGAN AWAKE DHEWE

Shenzhen SuTung New Energy Co., Ltd. punika energi panyimpenan anyar, kalebu panyimpenan kluwarga energi, komunikasi basa stasiun panyimpenan energi lan méga komputerisasi bank energi panyimpenan UPS, baterei kendaraan energi anyar lan motor listrik Bicycle elektrik baterei desain lan Pack Produsèn. Uga LED lampu pinter lampu kutha solar werna lan wengi cahya kutha, produk lingkungan cahya, riset lan pangembangan, desain, Manufaktur, dodolan, layanan lan solusi produk minangka salah siji saka Enterprises dhuwur-tech terpadu, perusahaan kedhaftar ibukutha 100 yuta RMB, iku perusahaan sasampurnané-diduweni saka Beijing Su Tung Investment nyekeli perusahaan.

newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Enquiry Kanggo Pricelist
Tampilan Online Chat!